Kuchyňské nože MIYABI
- MIYABI Japonský nůž SANTOKU 5000MCD 67 18 cm
MIYABI Japonský nůž SANTOKU 5000MCD 67 18 cm
Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při...
- MIYABI Japonský nůž SANTOKU 5000FCD
MIYABI Japonský nůž SANTOKU 5000FCD
Santoku je japonsky a znamená „tři ctnosti“. Název odkazuje na tři druhy potravin, pro které je santoku obzvláště dobré: ryby, maso a zelenina. Díky ergonomickému tvaru rukojeti...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 20 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 20 cm
V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000FCD 20 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000FCD 20 cm
Gyutoh je typ japonského nože tradičně používaného na maso, ale lze jej použít i v evropské kuchyni, například na krájení zeleniny a ryb. Nůž má rukojeť vyrobenou ze dřeva Pakka...
- MIYABI Japonský nůž NAKIRI 5000FCD 17 cm
MIYABI Japonský nůž NAKIRI 5000FCD 17 cm
Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 67 20 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 67 20 cm
MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je krájení a filetování masa nebo ryb. Díky ergonomickému tvaru rukojeti z hnědého...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 18 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 18 cm
Santoku je v Japonsku tradičně ceněno pro jeho mnohostranné použití, můžete ho použít na maso, ryby i k zelenině. Díky ergonomické hnědě zbarvené dřevěné rukojeti Pakka je nůž v...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 16 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 16 cm
Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého...
- Miyabi Japonský nůž SHOTOH 5000MCD 13 cm
Miyabi Japonský nůž SHOTOH 5000MCD 13 cm
- 9.3 cm
- dřevo
"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 13 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 13 cm
MIYABI Shotoh je určen pro krájení, sekání a loupání ovoce a zeleniny. Bezproblémově zpracovaná rukojeť ze dřeva pakka je ergonomicky tvarovaná, takže nůž padne obzvlášť dobře...
- MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm
MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm
- 20 cm
"K tomu, aby vás vaření začalo bavit, si nejprve potřebujete pořídit opravdu dobrý nůž." Rokusaburo Michiba, expert japonské kuchyně a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 20 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 20 cm
Gyutoh od MIYABI je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je řezání masa, ryb a zeleniny. Rukojeť ze dřeva pakka padne při práci pohodlně do...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 23 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 23 cm
Propracovanost v každém detailu nože: od čepele až po provedení rukojeti, milovníci nožů se zálibou ve vysoké kvalitě a estetice si přijdou na své. Nůž na chléb byl, jak název...
- MIYABI 5000MCD ocelový nůž Santoku 18 cm
MIYABI 5000MCD ocelový nůž Santoku 18 cm
Nůž Santoku je mnohem rovnější s nízkou špičkou,oproti klasickému kechařskému noži.Nůž asijského typu, který je možné používat hned několika způsoby, a to pro přípravu masa, ryb...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 67 24 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 67 24 cm
Gyutoh je japonský nůž, který se tradičně používá k sekání masa, ale lze jej použít i k sekání zeleniny a ryb. Bezešvá rukojeť z černého javoru padne při práci pohodlně do...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000FCD 16 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000FCD 16 cm
MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je filetování masa a ryb nebo krájení zeleniny. Bezešvá rukojeť ze dřeva pakka je...
- MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 9 cm
MIYABI Japonský nůž 6000 MCT 9 cm
Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého...
- Zwiling Nůž na chléb Miyabi 24 cm
Zwiling Nůž na chléb Miyabi 24 cm
Nože z řady MIYABI Hibana mají na čepeli 49 vrstev damaškové oceli, která tvoří jedinečný a neopakovatelný vzor nazývaný "Jiskra". Jádro je z oceli FC61 Friodur s tvrdostí 61...
- Zwilling Miyabi Japonský nůž na maso 16 cm
Zwilling Miyabi Japonský nůž na maso 16 cm
- 16 cm
- 11.4 cm
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí...
- MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm
MIYABI Japonský malý nůž SHOTOH 14 cm
- dřevo
Nůž SHOTOH patří v Japonsku mezi nejoblíbenější a nejčastěji používané nože. Je vhodný jak pro loupání a čištění, tak krájení ovoce a zeleniny. Je jednoznačně vysoce funkčním,...
- MIYABI Japonský nůž CHUTOH 5000MCD 16 cm
MIYABI Japonský nůž CHUTOH 5000MCD 16 cm
Díky exkluzivním materiálům a moderní technologii dělá Chutoh 5000 MCD od MIYABI krájení zážitkem. S chutoh od MIYABI můžete díky tenké, ale velmi stabilní čepeli vyřezávat nebo...
- Miyabi Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm
Miyabi Japonský malý nůž SHOTOH 11 cm
- 11 cm
- 9.3 cm
- dřevo
"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský malý nůž SHOTOH, s tenkou, ale odolnou...
- MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 24 cm
MIYABI Japonský nůž GYUTOH 5000MCD 24 cm
Hmotnost: 0,216 kg Délka rukojeti: 138 mm Délka čepele: 240 mm 24 cm dlouhý nůž GYUTOH od společnosti Miyabi je ideální, pokud chcete krájet nebo porcovat maso či ryby. S...
- MIYABI nůž na chléb a pečivo 24 cm
MIYABI nůž na chléb a pečivo 24 cm
- 24 cm
Nůž na chléb Miyabi 24 cm 34406-241-0 S nožem na chléb od MIYABI o délce 24 cm můžete pohodlně a bezpečně krájet chléb a další pečivo. Při výrobě prochází speciálním procesem,...