Poradna Fiskars 857129 Functional Form 20cm
-
20. prosince 2010
Ne, firma Fiskars vyrábí nože pouze s klasickou kovovou čepelí. Nože keramické nevyrábí.
Ale z vlastní zkušenosti i zkušeností známých můžu říci, že klasický je lepší než keramický. Jediná nevýhoda klasického nože je, že "likviduje" vitamíny v zelenině. Jinak keramický nůž se nedá používat na veškeré řezání v kuchyni. Nedoporučuje se krájení mražených věcí, kostí,.. Kdežto nůž kovový můžete použít kdykoliv a v případě ztupení jej můžete kdykoliv přebrousit. Třeba brouskem na nože Fiskars.
- Byla pro vás tato odpověď užitečná?
- Ano
- Ne
Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.
Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.