TDM 1727 SHUN TIM MÄLZER Santoku nůž na zeleninu malý KAI 14 cm
- typ nože: malý Santoku nůž - délka ostří: 140 mm - délka rukojeti: 110 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX -...
5 350 Kč
Doprava zdarma, Do 3 dnů
Doporučená nabídka BRUSNEKAMENY.CZ
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
- typ nože: malý Santoku nůž - délka ostří: 140 mm - délka rukojeti: 110 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX -...
- typ nože: malý Santoku nůž - délka ostří: 140 mm - délka rukojeti: 110 mm - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX - materiál rukojeti: ořechové dřevo - EAN: 4901601310511 - vyrobeno v Japonsku Japonský typ nože SANTOKU - tradiční univerzální nůž podobající se evropskému noži šéfkuchaře. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Nože řady SHUN PREMIER jsou vyrobeny ze 32 vrstvé speciálně vyvinuté nerezové damaškové oceli. Nože mají ručně tepaný povrch a vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-10. Tato ocel je vysoce odolná vůči korozi, velmi tvrdá (61±1 HRC, 1,0% uhlíku, 1,5% kobalt) a drží nůž trvale ostrý. Každý nůž této řady byl pečlivě navržen japonskými mistry mezi kováři z města Seki. Krásu těchto japonských nožů podtrhují dokonalé rukojeti z ořechového dřeva. Šéfkuchař Tim Mälzer říká: "Kvalitní nůž Vám nejen usnadní práci, ale také Vaše vaření zdokonalí." VIDEO - použití nože SANTOKU:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.