Kuchyňské nože 300 – 700 Kč, na maso
- Berndorf Sandrik Profi Line nůž na maso 20 cm
Berndorf Sandrik Profi Line nůž na maso 20 cm
- na maso
- ocel
- 20 cm
Čepel - je zakalená na tvrdost 55 ° Rockwell, čímž se dosáhne delší životnost ostří čepele. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli. Řezná hrana...
- Berndorf Sandrik Nůž kuchyňský na maso Profi Line Exclusive 20 cm
Berndorf Sandrik Nůž kuchyňský na maso Profi Line Exclusive 20 cm
- na maso
- ocel
- plast
nůž kuchyňský na maso Berndorf Sandrik nůž z řady Profi Line Exclusive je vhodný pro hotely, restaurace, gastro provozy. Vysoko kvalitní nůž s ocelovou čepelí s...
- Gastrofans Nůž Churrasco na maso L 200 mm
Gastrofans Nůž Churrasco na maso L 200 mm
- na maso
- 20 cm
Velmi ostré ostří z nerezavé oceli AISI 420 (ekvivalent oceli DIN 1.4028) Rukojeť z impregnovaného dřeva (cert. FSC) spojená nýty z nerezavé oceli
- Tramontina Churrasco BBQ nůž na maso 18cm
Tramontina Churrasco BBQ nůž na maso 18cm
- na maso
- 18 cm
Délka čepele: 18cm. Materiál: Dřevo a nerezová ocel
- Giesser Messer nůž na drůbež 12 cm
Giesser Messer nůž na drůbež 12 cm
- na maso
- ocel
- 12 cm
- plast
Ať potřebujete citlivě pracovat s drůbeží (odstranit kůži, oddělit končetiny nebo připravit kuřecí čínu z celého kuřete), budete potřebovat menší nástroj. Ideálně nůž na...
- Hendi nůž na steak XL 25 cm
- Hendi Gastro Nůž pro filetování a porcování masa zakřivený 210 mm
Hendi Gastro Nůž pro filetování a porcování masa zakřivený 210 mm
- na maso
- 21 cm
Krájení a filetování masa, zakřivené GASTRO - 210 mm - kód 840399 N ože Hendi se vyznačují vysokou kvalitou a všestranností, prezentovaný model doporučujeme pro použití v...