Ať potřebujete citlivě pracovat s drůbeží (odstranit kůži, oddělit končetiny nebo připravit kuřecí čínu z celého kuřete), budete potřebovat menší nástroj. Ideálně nůž na...
Ať potřebujete citlivě pracovat s drůbeží (odstranit kůži, oddělit končetiny nebo připravit kuřecí čínu z celého kuřete), budete potřebovat menší nástroj. Ideálně nůž na...
Ať potřebujete citlivě pracovat s drůbeží (odstranit kůži, oddělit končetiny nebo připravit kuřecí čínu z celého kuřete), budete potřebovat menší nástroj. Ideálně nůž na drůbež. Je krátkýa tím umožňuje dokonalou kontrolu na obtížně dostupných místech. Plastová rukojeť vyžaduje velmi lehkou údržbu a umožňuje snadné čištění. Navíc je ergonomická, takže vám nebude klouzat z ruky.
To nejlepší na noži je však materiál čepele. Je vyroben z velmi tvrdé chrom-molybdenové nerezové oceli. Za kvalitu ručí Giesser, kde nože vyrábějí zkušení nožíři s letitou zkušenosti.
Zvládne všechny drobné kuchyňské práce, které vyžadují preciznost a přesnost. Je tedy univerzální. Snadno se udržuje (nerezová ocel v kombinaci s plastovou střenkou umožňuje mytí v myčce na nádobí). Nůž na drůbež se tedy stává nepostradatelným každodenním pomocníkem v kuchyni.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.