Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky svému tvaru na první pohled vypadá jako sekáček na maso. S jeho...
1 999 Kč
Doprava 60 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Střelecký ráj.
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Seřadit:
Doporučené nabídky (1)
Doporučené nabídky
Bližší informace o určení pořadí nabídek naleznete v sekci Informace o zobrazení nabídek.
Do 3 dnů • 1 varianta99 Kč99 % • 773 recenzíDalší informace
Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky svému tvaru na první pohled vypadá jako sekáček na maso. S jeho...
Kuchařský nůž na zeleninu Nakiri od značky Dellinger se stane nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře. Díky svému tvaru na první pohled vypadá jako sekáček na maso. S jeho pomocí snadno nakrájíte zeleninu na malé kostičky nebo proužky, například zelí. Kromě toho čepel můžete využít pro přenášení surovin k hrnci či pánvi.
Hlavní přednosti
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Odolná čepel – ze 2 vrstev nerezové oceli s různou tvrdostí
Rukojeť s nýtem pro pevné spojení s čepelí
Pohodlná manipulace díky ergonomické rukojeti
Krásný japonský design
Odolná čepel v japonském stylu
Pořiďte si opravdu kvalitní nůž v japonském stylu. Jeho jádro tvoří 2 vrstvy nerezové oceli rozdílných tvrdostí. Díky těmto vrstvám je nůž mimořádně odolný. Čepel v matném odstínu (takzvaný stonewashed) zdobí úchvatné broušení. Tato úprava skryje škrábance. Jelikož je nůž mimořádně ostrý, zachovají si krájené potraviny svůj tvar a strukturu.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti nože Dellinger se používá velmi kvalitní materiál G-10. Udrží si svou tvrdost a pevnost. Rukojeť zdobí středový mozaikový nýt se znakem samuraje. Ten zároveň zajišťuje její pevné spojení s ostřím. Rukojeť je vyvážená a ergonomicky tvarovaná, takže se vám nůž pohodlně drží v ruce.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nedoporučuje.
S nožem nekrájejte příliš tvrdé a zmražené potraviny, abyste nezlomili jeho ostří.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale právě přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Specifikace
Značka: Dellinger
Série: Okami
Model: K-HAUS7NA
Určení: nůž
Typ nože: na zeleninu (Nakiri)
Tvrdost jádra čepele: 58–62 Rockwella
Barva: černá
Materiál čepele: japonská ocel AUS-10
Materiál rukojeti: G-10
Hmotnost: 260 g
Délka ostří: 170 mm
Délka rukojeti: 130 mm
Celková délka: 310 mm
Obsah balení - 1x kuchyňský nůž
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Do 3 dnů • 1 varianta99 Kč99 % • 773 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.