Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon Fragment
Štíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem...
2 743 Kč
Doprava zdarma, Skladem
Garantovaný nákup z HITYshop.cz.
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Seřadit:
Doporučené nabídky (1)
Doporučené nabídky
Bližší informace o určení pořadí nabídek naleznete v sekci Informace o zobrazení nabídek.
Skladem • 1 varianta45 Kč97 % • 564 recenzíDalší informace
Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon Fragment
Štíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem...
Japonský plátkovací nůž, Slice Dellinger Carbon Fragment
Štíhlejší plátkovací nůž, ideální pro krájení tenkých plátků syrového nebo hotového masa. Práce je s tímto nožem snadná, rychlá a mimořádně přesná. S japonským plátkovacím nožem vždy vykouzlíte skvělé carpaccio nebo dokonale tenké plátky šunky.
Nože z řady Dellinger Carbon Fragment jsou symbolem blízké budoucnosti. Čepele jsou tvořeny 110 vrstvami dvou tvrdých nerezových a prokovaných ocelí. Každá čepel prochází kalením ve velmi přesných vakuových pecích a následně je ochlazena dusíkem. Všechny nože jsou dále ručně broušeny pod úhlem 12 - 15° a při tvrdosti okolo 60 HRC dosahují mimořádné až extrémní ostrosti. Houževnatá damašková ocel bez jádra (full Damascus) splní veškeré Vaše představy o moderním a ostrém noži.
Velmi lehká karbonová rukojeť působí moderním a téměř dokonalým dojmem. Stane se klenotem Vaší kuchyně a společně s mimořádným ostřím poskytne vzrušení a výkon, který Vás nadchne. Dvojité nýtování zajišťuje dokonalou pevnost, stabilitu a spojení zářícího ostří a rukojeti z materiálů určených pro vesmírný program.
Parametry nože:
Délka ostří: 170 mm
Délka rukojeti: 115 mm
Celková délka: 285 mm
Hmotnost: 148 g
Ostření a údržba:
Pro každodenní vytažení ostří používejte ocílku.
Pro ostření používejte diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi, obraťte se na profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Nože z damaškové oceli nikdy neumývejte v myčce na nádobí! Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
Japonské nože nikdy nepoužívejte ke krájení tvrdých a zmražených potravin! Může dojít ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
Chraňte nože a jejich ostří před pádem, nebo nárazem!
K uložení nožů používejte magnetickou lištu nebo stojánek.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Skladem • 1 varianta45 Kč97 % • 564 recenzíDalší informace
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.