Dellinger vykošťovací Rose Wood Damascusí Boning 16 cm
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning 6" značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Kvalitní zpracování ocelové čepele a
palisandrové rukojeti vytváří moderní nůž na...
1 273 Kč
Doprava 40 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z Penzo.cz.
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Seřadit:
Doporučené nabídky (2)
Doporučené nabídky
Bližší informace o určení pořadí nabídek naleznete v sekci Informace o zobrazení nabídek.
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning 6" značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Kvalitní zpracování ocelové čepele a
palisandrové rukojeti vytváří moderní nůž na...
Kuchyňský vykosťovací nůž Boning 6" značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Kvalitní zpracování ocelové čepele a palisandrové rukojeti vytváří moderní nůž na vykosťování. Schopnosti japonského nože oceníte při odřezávání masa od kostí, oddělování šlach, tučných částí nebo chrupavek. Zúžená čepel si poradí i s vykosťováním v okolí kloubů. Nůž měří 290 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti
Vykosťovací nůž
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Moderní design
67 vrstev damaškové oceli
Krásný vzor na čepeli
Ručně leštěný
Vhodný jako dárek
67 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 67 vrstvami damaškové oceli? Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.
Kvalitní rukojeť
Na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů se používá barevně velmi atraktivní palisandrové dřevo. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará trojité nýtování.
Jak se o nůž starat
Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu.
Nikdy nepoužívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin.
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.