Porcovací nůž J-05 ze série Japanchef o délce čepele 21,6 cm. Dokonalé vyvážení tohoto nože jej činí vhodným pro hrubší i jemnější krájení. Skvělý pomocník při práci s masem,...
Porcovací nůž J-05 ze série Japanchef o délce čepele 21,6 cm. Dokonalé vyvážení tohoto nože jej činí vhodným pro hrubší i jemnější krájení. Skvělý pomocník při práci s masem,...
Porcovací nůž J-05 ze série Japanchef o délce čepele 21,6 cm. Dokonalé vyvážení tohoto nože jej činí vhodným pro hrubší i jemnější krájení. Skvělý pomocník při práci s masem, rybami, ovocem i zeleninou.
Čepel tohoto nože je zhotovena z prvotřídní oceli kalené ledem, což jí dodává vysokou míru tvrdosti (58±1 HRC). Ostrý břit je výsledkem tradičního japonského broušení do tvaru 'V'. Rukojeť je vyrobena z odolného plastu vysoké kvality a je pevně připevněna k střence za pomocí trojice nýtů.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.