Usuba nůž na zeleninu Takefu Style s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku. - typ...
1 450 Kč
Doprava 95 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z BRUSNEKAMENY.CZ.
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Seřadit:
Nejlevnější nabídky (1)
Skladem • 1 varianta95 Kč100 % • 968 recenzíDalší informace
Usuba nůž na zeleninu Takefu Style s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku. - typ...
Usuba nůž na zeleninu Takefu Style s ostřím 17 cm z uhlíkové oceli. Série vhodná pro první seznámení s tradičními japonskými noži. Vyrábí Yoshida Hamono v Japonsku. - typ nože: Usuba Takefu style - délka ostří: 170 mm - typ ostří: oboustranné - materiál čepele: uhlíková ocel - materiál rukojeti: dřevo Hinoki - tvar rukojeti: oválný (vhodné pro praváky i leváky) - dodáváno v papírové krabičce - výrobce: YOSHIDA HAMONO - vyrobeno v Japonsku Upozornění: Uhlíková ocel vzhledem ke svému složení nabízí vyšší ostrost, snazší broušení, avšak vyžaduje oproti nerezu větší péči. Čepel z uhlíkové oceli udržujte po použití čistou a suchou. Při delším skladování doporučujeme zakonzervovat vhodným olejem (např. kaméliovým). Případná tvorba patiny je u uhlíkové oceli běžným jevem a nejedná se o vadu materiálu. O výrobci: Tradiční japonský výrobce YOSHIDA HAMONO sídlí v Taku-city (prefektura Saga) již od roku 1946. Malá továrna o 40 zaměstnancích se specializuje na ruční výrobu kuchyňských nožů. Jejich vrcholnými produkty jsou nože z extra tvrdé nožířské oceli ZDP-189 od japonské ocelárny Hitachi Metals.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.