- typ nože: šéfkuchařský Gyuto - délka ostří: 210 mm - celková délka: 352 mm - váha nože: 242 g - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32 vrstev damascenské oceli a...
4 550 Kč
Doprava 95 Kč,Skladem
Garantovaný nákup z BRUSNEKAMENY.CZ.
Seřadit:
Nejlevnější nabídky (1)
Skladem • 1 varianta95 Kč100 % • 963 recenzíDalší informace
- typ nože: šéfkuchařský Gyuto - délka ostří: 210 mm - celková délka: 352 mm - váha nože: 242 g - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32 vrstev damascenské oceli a...
- typ nože: šéfkuchařský Gyuto - délka ostří: 210 mm - celková délka: 352 mm - váha nože: 242 g - tvrdost oceli: 61±1 HRC - materiál čepele: 32 vrstev damascenské oceli a jádro z VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%) - materiál rukojeti: Corian bílý - vyrobeno v Japonsku Série nožů CLASSIC DAMASCUS CORIAN se vyjímá svým nezaměnitelným designem. 33-vrstvá damascenská ocel snoubí svou krásu s elegancí rukojeti z bílého Corianu. Corian je směsí přírodních minerálů a čistého akrylového polymeru. Vyznačuje se vysokou odolností, hygienickými vlastnostmi a dokonalým vzhledem. Čepele těchto nožů jsou ukované z 32 vrstev damascenské oceli a jádra z tradiční japonské oceli VG-10 (C-1%, Cr-15%, Mo-1%, V-0.2%, Co-1,5%). Ocel je zakalena na tvrdost 61±1 HRC a nože tedy drží velmi dlouho svoji ostrost. Díky Full-tang konstrukci (rukojeť a čepel jsou z jednoho kusu oceli) je nůž dokonale vyvážen a je velmi odolný. Standardem jako u jiných řad nožů ZANMAI je perfektně vybroušené ostří a gravírované logo se zrcadlovým efektem na konci rukojeti.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.