Nůž Santoku je mnohem rovnější s nízkou špičkou,oproti klasickému kechařskému noži.Nůž asijského typu, který je možné používat hned několika způsoby, a to pro přípravu masa, ryb...
Nůž Santoku je mnohem rovnější s nízkou špičkou,oproti klasickému kechařskému noži.Nůž asijského typu, který je možné používat hned několika způsoby, a to pro přípravu masa, ryb...
Nůž Santoku je mnohem rovnější s nízkou špičkou,oproti klasickému kechařskému noži.Nůž asijského typu, který je možné používat hned několika způsoby, a to pro přípravu masa, ryb a také zeleniny.Čepel má jádro z mikrokarbidové práškové oceli MC63 vložené mezi 100 vrstev oceli, s atraktivním designem Damašek.Tvrdost 60 Rockwella a proto má výjimečně vysokou ostrost.Úhel břitu: 9,5 až 12 ° na každé straně.Symetrické čepel ostřená tradiční technikou Honbazuke. CRYODUR ® čepel je kalená ve speciálním procesu (včetně ledového tvrdnutí při -196 ° C) pro extrémní tvrdost. Tradiční "D-rukojeť" umožňuje neúnavnou práci u všech řezacích technik. Rukojeť je z březového dřeva s mozaikou a kovovou koncovou krytkou s logem Miyabi, zdůrazněný červený pásek.Tyto nože rozhodně nemyjte v myčce nádobí.
Santoku nůž 18 cm
Nejvýraznější přednost tradičních japonských nožů je v jejich neobyčejné ostrosti. Soulad designu, kvality a pohodlné rukojeti „D“, díky které je práce s těmito noži velice komfortní, je odlišné od jiných nožů.Nože MIYABI se vyrábí ve městě Seki v Japonsku, a to je centrum průmyslu japonských nožů a mečů. Japonská zručnost a kvalita a přesnost Zwilling je mají za výsledek jedny z nejostřejších nožů na světě.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.