Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého...
Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého...
Kdo nože nevyužívá jen k řezání, ale ocení je jako umělecká díla, najde v tomto nástroji, který splňuje ty nejvyšší nároky, symbiózu kvalitního zpracování a uměleckého provedení. Shootoh, což v japonštině znamená „malý nůž“, je standardní nůž v japonské kuchyni a používá se pro menší potraviny, jako je ovoce nebo zelenina. Nůž má rukojeť ze dřeva Pakka. Čepel byla nabroušena pomocí Honbazuke. Čepel je broušena a leštěna ve třech krocích, což dodává ostří vysokou ostrost, kterou jsou japonské nože proslulé díky svému jemnému povrchu. Čepel CRYODUR je kalená v ledu, takže i přes svou vysokou tvrdost je obzvláště flexibilní.
Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 9 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají nejlepší flexibilitu čepele.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená ze dřeva pakka: pro bezpečnou práci s nožem.
Bezproblémové zpracování.
Leštěné Honbazuke.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.