Díky exkluzivním materiálům a moderní technologii dělá Chutoh 5000 MCD od MIYABI krájení zážitkem. S chutoh od MIYABI můžete díky tenké, ale velmi stabilní čepeli vyřezávat nebo...
Díky exkluzivním materiálům a moderní technologii dělá Chutoh 5000 MCD od MIYABI krájení zážitkem. S chutoh od MIYABI můžete díky tenké, ale velmi stabilní čepeli vyřezávat nebo...
Díky exkluzivním materiálům a moderní technologii dělá Chutoh 5000 MCD od MIYABI krájení zážitkem. S chutoh od MIYABI můžete díky tenké, ale velmi stabilní čepeli vyřezávat nebo krájet maso a ryby pro přípravu japonských a jiných asijských jídel, ale i evropských pokrmů. Bezešvě zpracovaná březová rukojeť je ergonomicky tvarovaná, takže nůž padne dobře do ruky. Nůž byl velmi jemně nabroušen Honbazuke hon na mokrém brousku, ruční broušení tradičně používané v japonské výrobě nožů. Čepel je broušena a leštěna ve speciálním třífázovém procesu. To zajišťuje extrémní ostrost. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž byl vyroben v Seki, tradičním japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje japonskou krásu a ostrost.
Čepel vyrobena z oceli MC63
Délka čepele: 16 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou pružnost čepele.
Ergonomická březová rukojeť: Pro pohodlné řezání nožem.
Bezproblémový přechod od čepele k rukojeti.
Honbazuke
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.