MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je filetování masa a ryb nebo krájení zeleniny. Bezešvá rukojeť ze dřeva pakka je...
MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je filetování masa a ryb nebo krájení zeleniny. Bezešvá rukojeť ze dřeva pakka je...
MIYABI Gyutoh je japonský šéfkuchařský nůž, který je ideální pro širokou škálu prací, jako je filetování masa a ryb nebo krájení zeleniny. Bezešvá rukojeť ze dřeva pakka je ergonomicky tvarovaná tak, aby kuchyňský nůž pohodlně padl do ruky. Čepel se brousila pomocí Honbazuke na mokrém brousku. Při tomto ručním broušení, které se tradičně používá při výrobě japonských nožů, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá díky jemnému povrchu. Čepel FRIODUR je tvrzená ledem ve speciálně vyvinutém procesu. Výsledkem je nůž, který je obzvláště flexibilní a zachovává si své ostří. Nůž vděčí za mnohé své vlastnosti místu výroby Seki, tradičnímu japonskému centru výroby mečů a nožů: ostrost, preciznost a vysoce kvalitní provedení.
Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 16 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou velmi trvanlivé a odolné proti korozi.
Rukojeť je ergonomická a vyrobená ze dřeva pakka: Pro bezpečné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.