V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel...
V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel...
V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobrý je i na krájení zeleniny a ryb. Bezproblémově zpracovaná březová rukojeť padne při práci pohodlně do ruky. Čepel tohoto nože byla nabroušena a vyleštěna pomocí Honbazuke. Při tomto ručním broušení, které se v japonské výrobě nožů používá po staletí, se čepel brousí a leští ve třech krocích, díky čemuž je čepel obzvláště ostrá. Ledem tvrzená čepel CRYODUR vyrobená z vícevrstvé nerezové oceli je obzvláště odolná a nabízí ideální flexibilitu. Nůž vděčí za mnohé své vlastnosti místu výroby Seki, tradičnímu japonskému centru výroby mečů a nožů: ostrost, preciznost a vysoce kvalitní provedení.
Čepel vyrobena z oceli třídy MC63
Délka čepele: 20 cm.
Čepele CRYODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi a mají vysokou flexibilitu čepele.
Ergonomická březová rukojeť: Pro pohodlné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.