Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má...
Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má...
Nakiri se používá technikou lisování. V Japonsku se tradičně používá k loupání, krájení a sekání zeleniny a bylinek. Řezaný materiál lze nabrat přímo kotoučem. Kuchyňský nůž má ergonomický design rukojeti ze dřeva pakka a nabízí tak skvělý komfort při krájení bez únavy. Čepel byla nabroušena a vyleštěna spouští Honbazuke. Díky čepeli FRIODUR, která je tvrzená ledem, je nůž obzvláště ostrý, trvanlivý a odolný proti korozi. Nůž byl vyroben v Seki, japonském centru výroby mečů a nožů. Kombinuje ostrost s přesností a vysoce kvalitní estetikou.
Čepel vyrobena z oceli FC61
Délka čepele: 17 cm.
Čepele FRIODUR tvrzené ledem jsou odolné proti korozi.
Ergonomická rukojeť ze dřeva pakka: Pro bezpečné řezání nožem.
Vyvážený design.
Honbazuke
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.