Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při...
Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při...
Santoku je japonský ekvivalent kuchařského nože a krájí maso a ryby stejně bez námahy jako zeleninu. Kuchyňský nůž má rukojeť z černého javoru a nabízí spoustu pohodlí při krájení bez únavy.
Čepel vyrobena z oceli třídy MC66
Délka čepele: 18 cm.
Pevná a odolná čepel pro snadné řezání.
Ergonomická rukojeť z černého javoru: Pro pohodlnou práci s nožem.
Ideálně vyvážený design rukojeti.
Honbazuke
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.