Kvalitní nůž na carpaccio z řady Opinel Classic, vyráběný tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách, vyznačující se vynikajícím řemeslným zpracováním.
Čepel nože je...
889 Kč
Doprava 69 Kč,Skladem
Doporučená nabídka Denis Henry
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Kvalitní nůž na carpaccio z řady Opinel Classic, vyráběný tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách, vyznačující se vynikajícím řemeslným zpracováním.
Čepel nože je...
Kvalitní nůž na carpaccio z řady Opinel Classic, vyráběný tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách, vyznačující se vynikajícím řemeslným zpracováním.
Čepel nože je vyrobena z velice kvalitní švédské oceli Sandvik, která se vyznačuje vysokou odolností a dlouhotrvající ostrostí.
Rukojeť nože je nože je vyrobena z jednoho kusu silně lakovaného bukového dřeva.
Čepel nože je k rukojeti připojena pevnými nýty.
Doporučujeme ruční mytí.
Parametry:
Délka čepele: 30 cm
Tloušťka čepele: 2,5mm
Čepel: nerezová ocel Sandvik
Rukojeť: lakované bukové dřevo
Francouzské nože Opinel jsou již přes 120 let ověřenou klasikou. První kapesní nůž Opinel byl vyroben už v roce 1890 a od té doby jsou nože Opinel známé svojí dlouhodobou ostrostí, výbornou spolehlivostí k všestrannému použití. Tyto nože mají svůj nezaměnitelný tvar a design.
Nerezové oceli Sandvik jsou díky výborným antikorozním vlastnostem vysoce odolné proti rezavění. Tato ocel vyžaduje minimální údržbu a při tom si uchovává dlouhodobou ostrost.
Opinel je hrdým partnerem školy vaření, vedené světově proslulým šéfkuchařem Alainem Ducassem ve Francii. Nože Intempora používají studenti i učitelé.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.