Nůž je vyráběný ručně, výhradně z finských materiálů, kterým vévodí speciálně vyvinutá, tvrdá, karbonová ocel Roselli Wootz z finské ocelárny Karhula.
Extrémní tvrdost a nízká hmotnost dává noži skvělé vlastnosti a dlouhotrvající ostrost.
Tepelně upravená, březová rukojeť ošetřená lněným olejem se dobře drží i když je vlhká.
Nůž je nepostradatelný pomocník každého nadšeného kuchaře či kuchařky a bude také nádherným a užitečným dárkem, který bude doslova sloužit každý den.
Vhodné i pro profesionální kuchaře.
Čepel z extrémně tvrdé, karbonové oceli Roselli Wootz (Ultra High Carbon) z finské ocelárny Karhula (tvrdost 66-68 HRC).
Střenka ze dřeva finské břízy, stojan z masivní břízy ošetřené lněným olejem
POKYNY K ÚDRŽBĚ
Nůž Roselli je připravený na náročné podmínky, ale zaslouží si i pravidelnou péči. Po použití jej ručně umyjte a úplně vysušte. Čas od času jej potřete olejem.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.