Délka:30,5cmDélka čepele:16,5cmDamascenská ocel: 37 vrstevZemě původu - Japonsko Japonský nůž Tojiro Santoku. Nůž Santoku je nejprodávanějším typem japonského nože. Je všestranným pomocníkem ke krájení zeleniny, ovoce a bylinek či při porcování ryb a krájení masa.Nůž Santoku, stejně jako sekáček Nakiri, nakrájí zeleninu na slabé proužky nebo na přesné drobné kostičky. Tyto nože na první pohled upoutají krásným damaškovým vzorem z nerezové oceli, který je po obou stranách čepele. Tento jedinečný vzor je výsledkem opakovaného skládání a kování jemné nerezové oceli v několika vrstvách Čepel je vyrobena z damascénské oceli - 37 vrstev.Rukojeť je vyrobena z černé umělé hmoty se třemi nýty. Nenechávejte nůž ve vlhkém prostředí a omývejte ho pouze v ruce.Vyrobeno v Japonsku.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.